Gyengén látó verzió
Foglalás telefonon
+36 20/342-0788
+36 20/518-4071
Kérjél ajánlatot

Étterem & Kerthelyiség

Próbálj ki valami merőben újat és vedd igénybe éttermünk szolgáltatásait, amíg a Gloriett Panzióban pihensz!

Élvezd a pillanatot, hogy minden érzékszervedre hatással van a környezet. Az orrodat a friss levegő és a hagyományos ételek illata bolondítja meg, a szemed a csodálatos panorámában gyönyörködik, míg a füled madárcsicsergésre lesz figyelmes.

Panziónk alsó szintjén található kedves, barátságos éttermünkben 50 főt tudunk vendégül látni. Az vendéglő egész évben nyitva áll szállóvendégeink előtt, akik szeretnék szép környezetben, szívélyes kiszolgálással elfogyasztani a tradicionális, magyaros fogásokat.

Szeretjük, hogy ha vendégeink otthon érzik magukat nálunk, ezért a különleges étkezési szokásokhoz is alkalmazkodtunk. Így gluténérzékeny, laktózérzékeny, cukorbeteg és vegetáriánus vendégeink is megízlelhetik a Gloriett konyhájának kitűnő fogásait.

Kora tavasztól késő őszig hangulatos kerthelyiségünkben sütögetési és bográcsozási lehetőség is van, ahol a talpalávalót a tücskök húzzák.

Töltse le étlapunkat!

Rólunk mondták

Ismételten csuda klassz 5 éjszakát töltöttünk a Panzióban, a szobából gyönyörű panorámás kilátással. Mind az öten szép élményekkel gazdagodtunk.Kívánjuk, hogy vendégszeretetek még nagyon sok turistát vonzzon. Nagyon köszönjük a családias vendéglátást! És természetesen mindenkinek jó szívvel ajánljuk a GLORIETT PANZIÓT !!

Morvai Imre

Én a feleségemmel töltöttünk el 2 csodálatos napot ebben a panzióban. Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk, a szobával, a környékkel az étellel (ami annyira finom volt) és nem utolsó sorban a házigazdák vendég szeretetével. Barátságosak, kedvesek az ide érkező emberekkel. Olyan családias és kellemes volt a légkör, hogy az ember ide bármikor szívesen vissza vágyik. Felejthetetlen élmény volt ez a két nap a számunkra és ez a panzió tulajdonosainak köszönhető. Hiszen bármire képesek annak érdekében, hogy minden vendég nagyon jól érezze magát. Bízunk benne, hogy még lesz lehetőségünk vissza menni. Aki teheti legalább egyszer menjen el oda, nem bánja meg, sőt!

Damó Csaba és neje

Menjetek el erre a gyönyörű helyre, tutti megéri. A szállás és a kiszolgálás kifogástalan, a vendégszeretetről nem is beszélve. Mégegyszer köszönjük a Juhász családnak az elmúlt 5 napot, maximálisan meg voltunk elégedve mindennel.

Makai Mária és párja

Szobák

Nézd meg milyen kényelmes szobák várnak Rád!

Tovább
Szobák

Étterem & Kerthelyiség

Nézz körül éttermünkben,
tekintsd meg az étlapot is!

Tovább
Étterem & Kerthelyiség

Kerékpár bérlés

Bérelj nálunk, és tekerj végig a legszebb útvonalakon!

Tovább
Kerékpár bérlés

Látnivalók

Ismerd meg Fertőbozt,
és olvass a környék látnivalóiról!

Tovább
Látnivalók

Csomagajánlataink

3 éjszakás, nyári, családi csomag

3 éjszakás, nyári,
családi csomag

2020.04.15 - 08.31.

Szállás reggelivel, fogadóitallal

Tovább
Osztálykirándulás

Osztálykirándulás

Egész évben

Vonatozás Nagycenkig, séta Fertőbozra

Tovább
5 éjszakás nyári családi csomag

5 éjszakás, nyári,
családi csomag

2020.04.15 - 08.31.

6 nap/5 éjszaka, üdvözlő ital, félpanziós ellátás, gyermekjátszótér...

Tovább
Csokis hétvégék

Osztálykirándulás soproni csokigyár látogatással

Egész évben

Városnézés, sétahajkózás a Fertő-tavon, látogatás Harrer csokoládégyárba.

Tovább
Minden csomagajánlatunk