Gyengén látó verzió
Foglalás telefonon
+36 20/342-0788
+36 20/518-4071
Kérjél ajánlatot

A panzióról

Menekülj el a nyüzsgő város zaja és füstje elől, ízleld meg a nyugalom és a vidék varázsát Fertőbozon, a Gloriett Panzióban! A Fertő-tó és környéke egyedi program kínálatával, kulturális rendezvényeivel és kalandos sportolási lehetőségeivel évek óta a családok, baráti társaságok kedvenc úti célja, amelynek egyik gyöngyszeme Fertőboz.

A falu felett 1856-ban épült Gloriett Panzió stresszmentes, nyugodt üdülést ígér azoknak, akik szeretik a madárcsicsergést, a tiszta levegőt és a lélegzetelállító kilátást. A 187 méter magas dombon álló szálló kezdetben fürdőházként üzemelt, az évek során otthont adott már iskolának, laktanyának, kollégiumnak és kultúrháznak is, 1980-tól újra birtokba vehették a környékre látogató turisták. Napjainkban kényelmes, hangulatos és vendégszerető panzióként várja azokat, akik élvezni szeretnék a vidéki élet nyugalmát.

Szolgáltatásaink

  • Reggelis, félpanziós vagy teljes ellátás
  • Teljes körű programszervezés
  • Idegenvezetés biztosításat
  • Csokoládé kóstoló
  • Sétahajókázás
  • Kerékpárkölcsönzés
  • Kerékpár túra szervezés
  • Ingyenes internet csatlakozási lehetőség
  • Gyermekeknek játszótér a panzió udvarán
  • Kisebb csoportoknak kisbusz biztosítása

Lehetetlen nem létezik, egyéni kéréseid teljesítéséhez vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Csoportoknak

Baráti kiruccanás, osztálykirándulás, ezek valamelyike arra vár, hogy Te szervezd meg? Válts dimenziót és hagyd a szokásos strandolós hétvégét, táborozást vagy vadvízi evezést!

Kapcsolódjatok ki falusi környezetben, éljetek a vidékkel együtt pár napot, elfelejtve mindent, amit otthon hagytatok. Vezessétek le a stresszt, tekerjétek körbe a Fertőt, tegyétek le lábnyomotokat Sopron összes macskakövére vagy mártózzatok meg Hegykőn.

Döntse el az osztály, hogy mivel szeretné tölteni a napot! Fedezzétek fel a nagycenki Széchenyi Kastélyt, Kismartonban az Eszterházy kastélyt, látogassatok el a Páneurópai piknik helyszínére vagy hódoljatok az édes szenvedélynek a soproni Harrer csokoládéműhelyben.

Társasággal szeretnél jönni? Kisbuszos kirándulásaink során felfedezhetitek a világhírű gloggnitz-i Lindt csokoládégyárat, nyomába eredhetek a Sissy legendának és részt vehetek egy kalandos bortúrán is, ahol a Soproni Borvidék legnevesebb borászainak nedűjét kóstolhatjátok meg.

Tölts el pár kellemes, programokban gazdag napot Fertőbozon a Gloriett Panzióban!

Foglalj szállást most! Csomagajánlataink csoportoknak

Rólunk mondták

Ismételten csuda klassz 5 éjszakát töltöttünk a Panzióban, a szobából gyönyörű panorámás kilátással. Mind az öten szép élményekkel gazdagodtunk.Kívánjuk, hogy vendégszeretetek még nagyon sok turistát vonzzon. Nagyon köszönjük a családias vendéglátást! És természetesen mindenkinek jó szívvel ajánljuk a GLORIETT PANZIÓT !!

Morvai Imre

Én a feleségemmel töltöttünk el 2 csodálatos napot ebben a panzióban. Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk, a szobával, a környékkel az étellel (ami annyira finom volt) és nem utolsó sorban a házigazdák vendég szeretetével. Barátságosak, kedvesek az ide érkező emberekkel. Olyan családias és kellemes volt a légkör, hogy az ember ide bármikor szívesen vissza vágyik. Felejthetetlen élmény volt ez a két nap a számunkra és ez a panzió tulajdonosainak köszönhető. Hiszen bármire képesek annak érdekében, hogy minden vendég nagyon jól érezze magát. Bízunk benne, hogy még lesz lehetőségünk vissza menni. Aki teheti legalább egyszer menjen el oda, nem bánja meg, sőt!

Damó Csaba és neje

Menjetek el erre a gyönyörű helyre, tutti megéri. A szállás és a kiszolgálás kifogástalan, a vendégszeretetről nem is beszélve. Mégegyszer köszönjük a Juhász családnak az elmúlt 5 napot, maximálisan meg voltunk elégedve mindennel.

Makai Mária és párja

Szobák

Nézd meg milyen kényelmes szobák várnak Rád!

Tovább
Szobák

Étterem & Kerthelyiség

Nézz körül éttermünkben,
tekintsd meg az étlapot is!

Tovább
Étterem & Kerthelyiség

Kerékpár bérlés

Bérelj nálunk, és tekerj végig a legszebb útvonalakon!

Tovább
Kerékpár bérlés

Látnivalók

Ismerd meg Fertőbozt,
és olvass a környék látnivalóiról!

Tovább
Látnivalók

Csomagajánlataink

3 éjszakás, nyári, családi csomag

3 éjszakás, nyári,
családi csomag

2020.04.15 - 08.31.

Szállás reggelivel, fogadóitallal

Tovább
Osztálykirándulás

Osztálykirándulás

Egész évben

Vonatozás Nagycenkig, séta Fertőbozra

Tovább
5 éjszakás nyári családi csomag

5 éjszakás, nyári,
családi csomag

2020.04.15 - 08.31.

6 nap/5 éjszaka, üdvözlő ital, félpanziós ellátás, gyermekjátszótér...

Tovább
Csokis hétvégék

Osztálykirándulás soproni csokigyár látogatással

Egész évben

Városnézés, sétahajkózás a Fertő-tavon, látogatás Harrer csokoládégyárba.

Tovább
Minden csomagajánlatunk