Gyengén látó verzió
Foglalás telefonon
+36 20/342-0788
+36 20/518-4071
Kérjél ajánlatot

Látnivalók: Fertőd

A korábbi Eszterháza 1950-ben vette fel a Fertőd nevet. A város Soprontól nem messze, a Fertő-Hanság kistájon fekszik.

Fertőd középpontjában található az Eszterházy kastély, amelynek építtettését 1720-ban Eszterházy József kezdte meg. Fénykorában az ország kulturális életében központi szerepet játszott, itt jött létre az ország első két önálló színháza is. Joseph Haydn csaknem 20 évet töltött a kastély szolgálatában, amelybe a város állandó Haydnról szóló kiállításán keresztül Te is bepillantást nyerhetsz. A magyar Versaillesnek is nevezett kastélyt az 50-es években újították fel.

Fertőd életét szinte egész évben behálózzák a rendezvények és kulturális programok, így bármikor látogatsz is ide, biztosan élményekkel távozol.

Rólunk mondták

Ismételten csuda klassz 5 éjszakát töltöttünk a Panzióban, a szobából gyönyörű panorámás kilátással. Mind az öten szép élményekkel gazdagodtunk.Kívánjuk, hogy vendégszeretetek még nagyon sok turistát vonzzon. Nagyon köszönjük a családias vendéglátást! És természetesen mindenkinek jó szívvel ajánljuk a GLORIETT PANZIÓT !!

Morvai Imre

Én a feleségemmel töltöttünk el 2 csodálatos napot ebben a panzióban. Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk, a szobával, a környékkel az étellel (ami annyira finom volt) és nem utolsó sorban a házigazdák vendég szeretetével. Barátságosak, kedvesek az ide érkező emberekkel. Olyan családias és kellemes volt a légkör, hogy az ember ide bármikor szívesen vissza vágyik. Felejthetetlen élmény volt ez a két nap a számunkra és ez a panzió tulajdonosainak köszönhető. Hiszen bármire képesek annak érdekében, hogy minden vendég nagyon jól érezze magát. Bízunk benne, hogy még lesz lehetőségünk vissza menni. Aki teheti legalább egyszer menjen el oda, nem bánja meg, sőt!

Damó Csaba és neje

Menjetek el erre a gyönyörű helyre, tutti megéri. A szállás és a kiszolgálás kifogástalan, a vendégszeretetről nem is beszélve. Mégegyszer köszönjük a Juhász családnak az elmúlt 5 napot, maximálisan meg voltunk elégedve mindennel.

Makai Mária és párja