Gyengén látó verzió
Foglalás telefonon
+36 20/342-0788
+36 20/518-4071
Kérjél ajánlatot

Látnivalók: Gloggnitz

Gloggnitz egy egészen picike kisváros a Schwarza folyó partján, ennek ellenére saját turisztikai régiójának a központja.

A helyi kastély és a vasútmúzeum nemcsak a semmeringi vasúttal túrázoknak, hanem a célirányosan Gloggnitzba látogató turistáknak is érdekes programot nyújt.

A várostól édes ízzel a szádban búcsúzhatsz, ha meglátogatod az itt található Lindt csokoládégyárat. Sokan nem tudják, hogy a világszerte ismert csokoládé manufaktúrának nemcsak Svájcban, hanem Ausztriában is van egy műhelye. A gyárhoz mintabolt is tartozik, ahol kedvedre kóstolhatsz és jutányosan vásárolhatsz is a legfinomabb csokoládékból és bonbonokból.

Rólunk mondták

Ismételten csuda klassz 5 éjszakát töltöttünk a Panzióban, a szobából gyönyörű panorámás kilátással. Mind az öten szép élményekkel gazdagodtunk.Kívánjuk, hogy vendégszeretetek még nagyon sok turistát vonzzon. Nagyon köszönjük a családias vendéglátást! És természetesen mindenkinek jó szívvel ajánljuk a GLORIETT PANZIÓT !!

Morvai Imre

Én a feleségemmel töltöttünk el 2 csodálatos napot ebben a panzióban. Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk, a szobával, a környékkel az étellel (ami annyira finom volt) és nem utolsó sorban a házigazdák vendég szeretetével. Barátságosak, kedvesek az ide érkező emberekkel. Olyan családias és kellemes volt a légkör, hogy az ember ide bármikor szívesen vissza vágyik. Felejthetetlen élmény volt ez a két nap a számunkra és ez a panzió tulajdonosainak köszönhető. Hiszen bármire képesek annak érdekében, hogy minden vendég nagyon jól érezze magát. Bízunk benne, hogy még lesz lehetőségünk vissza menni. Aki teheti legalább egyszer menjen el oda, nem bánja meg, sőt!

Damó Csaba és neje

Menjetek el erre a gyönyörű helyre, tutti megéri. A szállás és a kiszolgálás kifogástalan, a vendégszeretetről nem is beszélve. Mégegyszer köszönjük a Juhász családnak az elmúlt 5 napot, maximálisan meg voltunk elégedve mindennel.

Makai Mária és párja