Gyengén látó verzió
Foglalás telefonon
+36 20/342-0788
+36 20/518-4071
Kérjél ajánlatot

Látnivalók: Hegykő

Hegykő neve mára már szinte összeforrott a termálfürdő fogalommal. Az ország minden térségéből érkeznek ide a pihenni vágyók, nem ok nélkül.

A falunak magas sókoncentrátumú, gyógyhatású termálvize Európa szerte hírnevet szerzett már magának, így a külföldi turisták körében is népszerű úti cél a hegykői termálfürdő. A fürdőben fedett is nyitott medencék egyaránt találhatók, így egész évben remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít a környéken kalandozó turistáknak.

A gyógyvíz 1434 méter mélyről, 55 fokosan érkezik a felszínre. Kiemelkedően magas ásványi tartalma és bizonyított orvosi gyógyhatása miatt 2004-ben hivatalosan is gyógyvízzé minősítették. A hegykői gyógyvíz jótékony hatást gyakorol a ficamokra, ízületi rándulásokra, izomhúzódásokra és a már beforrt csonttörésekre.

Élvezd a helyi vendégszeretetet, és mártózz meg a hegykői termál gyógyító vízében!

Rólunk mondták

Ismételten csuda klassz 5 éjszakát töltöttünk a Panzióban, a szobából gyönyörű panorámás kilátással. Mind az öten szép élményekkel gazdagodtunk.Kívánjuk, hogy vendégszeretetek még nagyon sok turistát vonzzon. Nagyon köszönjük a családias vendéglátást! És természetesen mindenkinek jó szívvel ajánljuk a GLORIETT PANZIÓT !!

Morvai Imre

Én a feleségemmel töltöttünk el 2 csodálatos napot ebben a panzióban. Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk, a szobával, a környékkel az étellel (ami annyira finom volt) és nem utolsó sorban a házigazdák vendég szeretetével. Barátságosak, kedvesek az ide érkező emberekkel. Olyan családias és kellemes volt a légkör, hogy az ember ide bármikor szívesen vissza vágyik. Felejthetetlen élmény volt ez a két nap a számunkra és ez a panzió tulajdonosainak köszönhető. Hiszen bármire képesek annak érdekében, hogy minden vendég nagyon jól érezze magát. Bízunk benne, hogy még lesz lehetőségünk vissza menni. Aki teheti legalább egyszer menjen el oda, nem bánja meg, sőt!

Damó Csaba és neje

Menjetek el erre a gyönyörű helyre, tutti megéri. A szállás és a kiszolgálás kifogástalan, a vendégszeretetről nem is beszélve. Mégegyszer köszönjük a Juhász családnak az elmúlt 5 napot, maximálisan meg voltunk elégedve mindennel.

Makai Mária és párja