Gyengén látó verzió
Foglalás telefonon
+36 20/342-0788
+36 20/518-4071
Kérjél ajánlatot

Látnivalók: Lutzmannsburg

A népszerű lutzmannsburgi gyógy- és élményfürdő páratlan szolgáltatásai a legkisebbek, a gyerekek, a felnőttek és a nyugdíjasok igényeihez is tökéletesen igazodnak. Ideális választás azoknak, akik szeretik az igényes termál-és élményfürdőket.

A legkisebb vendégeinek etetőkuckóval, hálószobával, babamasszázzsal, baba-mama aqua jógával és kölcsön babakocsikkal is kedveskedik a létesítmény.

A nagyobb gyerekek kültéren és beltéren is élvezhetik az óriáscsúszdákat, amelyek hossza összesen majdnem eléri az 1 kilométert. Nagy kedvenc az élménymedence és az ugrótorony is. Ha kicsit sok volt már a pancsizásból, a kicsik akkor sem fognak unatkozni, mert megnézhetik kedvenc meséjüket a strand saját 3D-s mozijában, vagy játszhatnak a gyermekmegőrzőben. A felnőttek kényelmét szolgálják a relax medencék, merülő- és pezsgőfürdők, gőzfürdők és a különleges szauna szeánszok. Persze, ha még nem hagyott el a bátorságod Te is kiélvezheted az óriáscsúszdák adta adrenalin löketet.

A nyugdíjas korosztály számára pedig kihagyhatatlanok a különböző masszázsok és gyógykezelések.

Látogass el Lutzmannsburgba és csobbanj egyet a környék egyik legexkluzívabb élményfürdőjében!

Rólunk mondták

Ismételten csuda klassz 5 éjszakát töltöttünk a Panzióban, a szobából gyönyörű panorámás kilátással. Mind az öten szép élményekkel gazdagodtunk.Kívánjuk, hogy vendégszeretetek még nagyon sok turistát vonzzon. Nagyon köszönjük a családias vendéglátást! És természetesen mindenkinek jó szívvel ajánljuk a GLORIETT PANZIÓT !!

Morvai Imre

Én a feleségemmel töltöttünk el 2 csodálatos napot ebben a panzióban. Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk, a szobával, a környékkel az étellel (ami annyira finom volt) és nem utolsó sorban a házigazdák vendég szeretetével. Barátságosak, kedvesek az ide érkező emberekkel. Olyan családias és kellemes volt a légkör, hogy az ember ide bármikor szívesen vissza vágyik. Felejthetetlen élmény volt ez a két nap a számunkra és ez a panzió tulajdonosainak köszönhető. Hiszen bármire képesek annak érdekében, hogy minden vendég nagyon jól érezze magát. Bízunk benne, hogy még lesz lehetőségünk vissza menni. Aki teheti legalább egyszer menjen el oda, nem bánja meg, sőt!

Damó Csaba és neje

Menjetek el erre a gyönyörű helyre, tutti megéri. A szállás és a kiszolgálás kifogástalan, a vendégszeretetről nem is beszélve. Mégegyszer köszönjük a Juhász családnak az elmúlt 5 napot, maximálisan meg voltunk elégedve mindennel.

Makai Mária és párja