Gyengén látó verzió
Foglalás telefonon
+36 20/342-0788
+36 20/518-4071
Kérjél ajánlatot

Látnivalók: Rust

Rust sokak szerint a Fertő-tó környékének egyik legszebb települése. Az egykoron hazánkhoz tartozó város volt Magyarország legkisebb szabadkirályi városa.

A tó nyugati partján fekvő Rust egész belvárosa világörökségi védettséget élvez. A városfallal körbevett középkori városközpont minden épülete egytől egyig műemléknek számít.

A városka hangulatát tovább fokozzák a hívogató éttermek, a hagyományos kis heurigerek és borozók, ahol minden vendéglátó a saját borát méri vendégeinek. Ez nem is csoda, mivel a város lakossága már évszázadok óta szőlőtermésztésből és borkészítésből keresi a kenyerét.

A várost a gólyák városának is nevezik. A hosszú csőrű madarak annyira jól érzik itt magukat, hogy ezt tavasztól őszig hangos kelepeléssel fejezik ki. Énekük gyakran még ősz végén sem halkul el, ugyanis néhányuknak oly mértékben a szívéhez nőtt Rust, hogy még a téli hideg ellenére is maradnak.

Látogass el Rustra és ismerd meg Te is az igazi heurigerek világát!

Rólunk mondták

Ismételten csuda klassz 5 éjszakát töltöttünk a Panzióban, a szobából gyönyörű panorámás kilátással. Mind az öten szép élményekkel gazdagodtunk.Kívánjuk, hogy vendégszeretetek még nagyon sok turistát vonzzon. Nagyon köszönjük a családias vendéglátást! És természetesen mindenkinek jó szívvel ajánljuk a GLORIETT PANZIÓT !!

Morvai Imre

Én a feleségemmel töltöttünk el 2 csodálatos napot ebben a panzióban. Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk, a szobával, a környékkel az étellel (ami annyira finom volt) és nem utolsó sorban a házigazdák vendég szeretetével. Barátságosak, kedvesek az ide érkező emberekkel. Olyan családias és kellemes volt a légkör, hogy az ember ide bármikor szívesen vissza vágyik. Felejthetetlen élmény volt ez a két nap a számunkra és ez a panzió tulajdonosainak köszönhető. Hiszen bármire képesek annak érdekében, hogy minden vendég nagyon jól érezze magát. Bízunk benne, hogy még lesz lehetőségünk vissza menni. Aki teheti legalább egyszer menjen el oda, nem bánja meg, sőt!

Damó Csaba és neje

Menjetek el erre a gyönyörű helyre, tutti megéri. A szállás és a kiszolgálás kifogástalan, a vendégszeretetről nem is beszélve. Mégegyszer köszönjük a Juhász családnak az elmúlt 5 napot, maximálisan meg voltunk elégedve mindennel.

Makai Mária és párja