Gyengén látó verzió
Foglalás telefonon
+36 20/342-0788
+36 20/518-4071
Kérjél ajánlatot

Látnivalók: Schneeberg

A Schneeberg Alsó-Ausztria legmagasabb hegycsúcsa, magassága meghaladja a 2000 métert is. Lenyűgöző élmény a hegymászók, túrázók és természet szerelmeseinek. Tiszta időben a csúcs jól látható Bécsből, Sopronből és még Kőszegről is.

A hegytetőre több túraútvonal is vezet, attól függően, hogy mennyire vagy profi kiránduló, választhatsz könnyebb és nehezebb szakaszt is. Ha szeretnél gyönyörködni a káprázatos panorámában, de a hegymászást nem Neked találták ki, pattanj fel a fogaskerekűre, ami már több, mint 100 éve szállítja a turistákat a hegyoromra.

A szalamanderre emlékeztető kis vasút nagyjából egy óra alatt ér fel a hegy tetejére, közben több kisebb megállót is tesz. Egy-egy ilyen állomáson magadba szívhatod az üdítően friss alpesi levegőt és megkóstolhatod a környék nevezetességét a szilvalekváros buktát is, amelyről bizton állítják, hogy finomabbat sehol sem lehet kapni.

Pattanj fel a szalamanderra, meg se állj a hegy csúcsáig és vésd örökre az emlékeidbe az eléd táruló látványt!

Rólunk mondták

Ismételten csuda klassz 5 éjszakát töltöttünk a Panzióban, a szobából gyönyörű panorámás kilátással. Mind az öten szép élményekkel gazdagodtunk.Kívánjuk, hogy vendégszeretetek még nagyon sok turistát vonzzon. Nagyon köszönjük a családias vendéglátást! És természetesen mindenkinek jó szívvel ajánljuk a GLORIETT PANZIÓT !!

Morvai Imre

Én a feleségemmel töltöttünk el 2 csodálatos napot ebben a panzióban. Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk, a szobával, a környékkel az étellel (ami annyira finom volt) és nem utolsó sorban a házigazdák vendég szeretetével. Barátságosak, kedvesek az ide érkező emberekkel. Olyan családias és kellemes volt a légkör, hogy az ember ide bármikor szívesen vissza vágyik. Felejthetetlen élmény volt ez a két nap a számunkra és ez a panzió tulajdonosainak köszönhető. Hiszen bármire képesek annak érdekében, hogy minden vendég nagyon jól érezze magát. Bízunk benne, hogy még lesz lehetőségünk vissza menni. Aki teheti legalább egyszer menjen el oda, nem bánja meg, sőt!

Damó Csaba és neje

Menjetek el erre a gyönyörű helyre, tutti megéri. A szállás és a kiszolgálás kifogástalan, a vendégszeretetről nem is beszélve. Mégegyszer köszönjük a Juhász családnak az elmúlt 5 napot, maximálisan meg voltunk elégedve mindennel.

Makai Mária és párja