Gyengén látó verzió
Foglalás telefonon
+36 20/342-0788
+36 20/518-4071
Kérjél ajánlatot

Látnivalók: Sopron

Sopron - a kifejezés hallatán szinte mindenkinek a „leghűségesebb város” cím jut eszébe. Ennek a méltán nevezetes történelmi népszavazásnak állít emléket a Civitas Fidelissima felirat a város címerében, mely a település elsődleges ismérve lett.

A város, amit sokszor a nyugat kapujának is neveznek hazánk egyik legvonzóbb turisztikai célpontja. Természeti adottságai, hangulatos kis utcái, történelmi emlékei és remek borai ide csábítják a kisvárosok szerelmeseit.

Sopron jelképe a Tűztorony, ami 58 méteres magasságának köszönhetően a város több pontjáról is jól látható. Az 1676-ban pusztító tűzvész után épült toronyban szolgálaton lévő őröknek figyelmeztetniük kellett a lakosságot ha tűz ütött ki valahol, ellenség közeledett, vagy valaki idegen vidék borát akarta behozni a városba.

A város különlegessége, hogy utcarendszerét a még mai napig is álló várfal határozza meg, amelynek egy kis szakasza szabadon bejárható. A városfalak ívét követi a Várkerület, ami a város fő utcája.

Sopron a családdal és a baráti társasággal érkezőknek is kiváló kirándulóhely. Vegyél részt egy izgalmas túrán a Lővérekben található kalandparkban, feküdj el a fűben Európa második leghosszabb terén a Deák téren vagy kóstold meg az egyedülállóan finom csokoládé különlegességeket a híres Harrer Csokoládéműhelyben.

Ismerd meg Sopront, az itt élő emberek mentalitását és a szívedben vigyél haza egy kedves emléket az itt töltött napokról!

Rólunk mondták

Ismételten csuda klassz 5 éjszakát töltöttünk a Panzióban, a szobából gyönyörű panorámás kilátással. Mind az öten szép élményekkel gazdagodtunk.Kívánjuk, hogy vendégszeretetek még nagyon sok turistát vonzzon. Nagyon köszönjük a családias vendéglátást! És természetesen mindenkinek jó szívvel ajánljuk a GLORIETT PANZIÓT !!

Morvai Imre

Én a feleségemmel töltöttünk el 2 csodálatos napot ebben a panzióban. Mindennel maximálisan elégedettek vagyunk, a szobával, a környékkel az étellel (ami annyira finom volt) és nem utolsó sorban a házigazdák vendég szeretetével. Barátságosak, kedvesek az ide érkező emberekkel. Olyan családias és kellemes volt a légkör, hogy az ember ide bármikor szívesen vissza vágyik. Felejthetetlen élmény volt ez a két nap a számunkra és ez a panzió tulajdonosainak köszönhető. Hiszen bármire képesek annak érdekében, hogy minden vendég nagyon jól érezze magát. Bízunk benne, hogy még lesz lehetőségünk vissza menni. Aki teheti legalább egyszer menjen el oda, nem bánja meg, sőt!

Damó Csaba és neje

Menjetek el erre a gyönyörű helyre, tutti megéri. A szállás és a kiszolgálás kifogástalan, a vendégszeretetről nem is beszélve. Mégegyszer köszönjük a Juhász családnak az elmúlt 5 napot, maximálisan meg voltunk elégedve mindennel.

Makai Mária és párja